Over ons

De EDGE­kit werd uitgewerkt in overleg met docenten en professoren uit economische opleidingen van verschillende hogeronderwijsinstellingen in Vlaanderen. Dat gebeurde in het lerend netwerk economie, georganiseerd door Ecocampus en voorgezeten door professor Ingrid Molderez. Docenten en professoren zoeken in het lerend netwerk naar manieren om economische opleidingen verder te oriënteren naar duurzaamheid.

Geïnteresseerd in het lerend netwerk economie? Stuur een mail naar peter.schildermans@lne.vlaanderen.be. Dan houdt hij je op de hoogte.

De EDGE­kit is het product van een samenwerking tussen de volgende partners:

EDGE KIT Initiatiefnemer. Ecocampus is een programma van hetDepartement Leefmilieu, Natuur en Energie dat het hoger onderwijs ondersteunt bij het oriënteren naar duurzaamheid.
EDGE KIT

 

Professor Ingrid Molderez van het Centrum voor Economie en Duurzaam Ondernemen is voorzitter van het lerend netwerk economie. In die hoedanigheid was zij bepalend bij het uitwerken van de EDGE­kit.
EDGE KIT

CATAPA vzw is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor een meer rechtvaardige mijnbouw en duurzamer gebruik van metalen. Catapa vzw en Ecocampus werken samen binnen het project Generatie Transitie.

EDGE KIT

OVAM, de Openbare Afvalstoffenmaatschappij, streeft naar een duurzaam afval­ en materialenbeheer en een propere bodem in Vlaanderen.

 

De EDGE­kit past in de volgende initiatieven, waarin de vermelde partners samenwerken:
 

EDGE KIT EDGE KIT
Contactgegevens
Ecocampus (Departement OMG, Vlaamse overheid)
Albert II-laan 20 bus 8
1000 Brussel
België
02 553 76 88
0491 727 379